Gyógyszerkomissiózó automatánk üzembe állt

Gyógyszerkomissiózó automatánk üzembe állt

A Vereckei kft. a GINOP-1.2.2-15 GINOP – Mikro-kis és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházására kiírt pályázaton sikeresen szerepelt.


Kedvezményezett neve: Vereckei Kft.
Projekt címe: Vereckei Kft. kapacitásbővítő beruházása
Szerződött támogatás összege: 9.287.703 Ft
Támogatás mértéke: 50%

A projekt tartalmának bemutatása:
A projektünk megvalósítása során a két eszköz megvásárlásával és munkába állításával egyértelműen technológiakorszerűsítés történik, amely egyben növeli a gyógyszer ellátás biztonságát. Így munkatársainknak több ideje jut a hozzánk forduló betegek igényeinek kielégítésére, a beteggondozásra. A keverőgép használatával homogén szerkezetű kenőcsök állíthatók elő, mivel a keverés folyamata a tégelyben történik a keverőszár segítségével, és ugyanebben a tégelyben ebben kapja a készterméket. Kompakt felépítésének és kis helyigényének köszönhetően az eXpedySTORE kiadóautomaták legegyszerűbben a hátsó tára mögé helyezhetők el, lerövidítve ezzel a gyógyszerkiadás útját, meggyorsítva annak sebességét és feleslegessé téve a költséges szállítórendszerek használatát. A különböző magasságból kiinduló egyszerű csúszdarendszer alkalmazásával a kért készítmények karnyújtásnyira érkeznek meg az officinai kiadókhoz. Ezzel a rendszerrel, maximális biztonsággal tudunk dolgozni. A kapacitásnövekedés tervezetten bevételnövekedést is eredményez, így a jelenlegi dolgozói létszámunk megtartása hosszú távon is garantált.


A projekt tervezett befejezésének dátuma: 2016. június 30.
A projektazonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-00722

eXpedy 600 FL gyógyszerkomissiozó patika robot

UNGUATOR 2100 keverő készülék

Fogadják szeretettel egyedül nálunk egész Békés megyében az Expedy Store-t, a patika robotot!


Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'enigma_parallax_comment' not found or invalid function name in /web/htdocs4/vereckei_patikahu/home/www/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179

Leave a Reply